Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
veya 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico ai semi
1j 30 menit
Pane al rosmarino
10h 55 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di avena con semi di zucca
3j 50 menit
Nodini mediterranei
3j 50 menit
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2j 30 menit
Pane dolce alla frutta
2h 55 min
Pane alle castagne
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min