Cihazlar ve Aksesuarlar
烤雞肉蘇格蘭蛋
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
2 個
Malzemeler
-
水1800 克
-
蛋 室溫2 顆
-
大燕麥片50 克
-
紅椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)50 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥鼠尾草碎 (isteğe bağlı)¼ 茶匙
-
麵粉 少許
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
27.8 g
Kalori
1330.4 kJ /
318.2 kcal
Yağ
14 g
Lif
2.2 g
Karbonhidrat
20.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
運動後補給
10 Tarif
Tayvan
Tayvan