烤雞肉蘇格蘭蛋

烤雞肉蘇格蘭蛋

4.8 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
2 個

Malzemeler

  • 1800 克
  • 室溫
    2 顆
  • 大燕麥片
    50 克
  • 紅椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥鼠尾草碎 (isteğe bağlı)
    ¼ 茶匙
  • 麵粉 少許

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 個

Protein 27.8 g
Kalori 1330.4 kJ / 318.2 kcal
Yağ 14 g
Lif 2.2 g
Karbonhidrat 20.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...