Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 石斑魚片
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 白酒
- 200 克 紫洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 蒜頭
- 40 克 培根 ,切條(約1公分)
- 400 克 罐頭蕃茄
- 100 克 新鮮毛豆仁
- 1 茶匙 黑糖
- 10 克 黑橄欖 ,切片(約0.5公分)
- 新鮮羅勒葉 ,少許
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1690 kJ / 404.2 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 7.6 g