Cihazlar ve Aksesuarlar
甜豆雞肉蒸餃
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 30 dk
16 個
Malzemeler
蒸餃皮
-
水75 克
-
地瓜 去皮,切塊(約2公分)25 克
-
中筋麵粉85 克
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉 少許
雞肉餡
-
薑10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)60 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘200 克
-
新鮮甜豌豆 切小段(約0.5公分)60 克
-
香油5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
甜豆雞肉蒸餃
-
水500 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
5 g
Kalori
211.1 kJ /
50.5 kcal
Yağ
1.2 g
Lif
0.4 g
Karbonhidrat
5.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
運動後補給
10 Tarif
Tayvan
Tayvan