Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Totale recept
- Kalori
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 263 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Curryketchup
30min
Tomatenketchup
1h 15 phút
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Gekruide noten
45min
Dim sum 'Sieuw mai'
Değerlendirme yok
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Kruiden- en citroenzout
1h
Peren in rode wijn
5 godz.
200 g ui karameliseren
40min