Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 stengels verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ bos verse basilicum, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse oregano, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse peterselie, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- 8 teentjes knoflook
- 2 citroenen, de fijne zeste en het sap
- 2 tl zout
- 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
- 1500 g lamsbout, ontbeend
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Değerlendirme yok
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Değerlendirme yok
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min