Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
veya 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (isteğe bağlı)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Değerlendirme yok
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Kweeperentaart
Değerlendirme yok
Pulled pork burgers
Değerlendirme yok
Driekoningentaart met pompoen
Değerlendirme yok
Abrikozen ketchup
Değerlendirme yok
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Pekingeend
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Romige aspergesoep
25 Min