Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di scalogno a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Arborio (cottura 12 minuti)
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di verze e patate
1 Std.
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Riso, verze e luganega
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Friarielli e salsiccia
50 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.