Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Alici alla Reggina
45min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1 godz. 55 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Polpette di melanzane
45min
Tortino di lenticchie
50 Min
Polpette con le sarde
25 Min
Polpette di salmone
55min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 Min
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50 Min