Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Polpette di merluzzo e patate
55min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Calamari ripieni
1h 30min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 Std. 10 Min
Alici ripiene al Varoma
50min
Polpette con le sarde
25min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min