Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza
2h
Alici alla Reggina
45 min
Moscardini al limone
30 min
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Sgombri all'agro
1h 45min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 godz.
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Alici ripiene al Varoma
50min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min