Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
veya 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge, en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au poireau
40 min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 min
Tiramisu fraises-sureau
3h 15 min
Boisson crémeuse à l'avoine
10min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 35 Min
Crème renversée au chocolat
Değerlendirme yok
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2h 40 min
Pain complet
4h
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25 min
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain complet sans gluten
4h
Gâteau aux carottes argovien
2h