Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
veya 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge, en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rouleaux de lasagnes
1h
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Pain complet
4 godz.
Pâte brisée
2h 5min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Petits pains sans gluten et sans blé
1 godz. 20 min
Pain à la farine de millet
2h 35min
Pain müesli
2 Std.
Soupe de riz
50 min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min