Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
veya 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge, en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au poireau
40 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Blinis aux pois chiches et aux tomates
30 min
Muesli croustillant
2 godz.
Fougasse aux olives
2h 20min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 min
Paella aux haricots rouges
55 min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Pain complet
4h
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Pain aux graines de lin
1h 30 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.