Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé à la fourme d'Ambert
40 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Cervelle de canuts
12 godz.
Spaghettoni à la carbonara
20 min
Aligot et poulet à la sauge
50min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Œuf poché sauce meurette
1h
Aligot
40 min
Croziflette
1h 25min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Fondue savoyarde
15min
Sauce au roquefort
20 min