Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confit d'oignons
30 Min
Fondue suisse moitié-moitié
30 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Tartiflette
1 Std. 15 Min
Fondue savoyarde
15 Min
Sauce au roquefort
20 min
Œufs cocote à l'oseille
40 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Welsh rarebit
30 Min
Aligot
40 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.