Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 blancs de poulet
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de boulgour
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
- 1 piment doux
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 2 citrons jaunes non traités
- 1 dose de pistils de safran
- 6 olives violettes
- 6 olives vertes
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 388 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50min
Soupe de poisson au curry
45 Min
Pastilla au poulet
1ωρ. 10 λεπτ.
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Tajine de poulet au citron confit
3j
Agneau au citron
1ωρ. 10 λεπτ.
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1h 55min
Brochettes de poulet, riz au cumin et salade de légumes
2j 10 menit
Couscous marocain
50min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min