Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 blancs de poulet
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de boulgour
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
- 1 piment doux
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 2 citrons jaunes non traités
- 1 dose de pistils de safran
- 6 olives violettes
- 6 olives vertes
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 388 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Crevettes à la chermoula
40min
Tajine de veau aux amandes
1 godz. 15 min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1h 55 min
Couscous à la fleur d'oranger et aux fruits secs
25min
Crêpes berbères au miel
1h 20min
Aubergines farcies à l'orientale
1 godz. 15 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 godz.
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.