Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Petits pains au lait
2h 5min
Riz Casimir
45min
Liqueur à l'abricot
Değerlendirme yok
Pain ciabatta
1h 45min
Roulade au citron
3h
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain paysan
3h
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Pain tessinois
1h 50 min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min
Tresse bernoise
1h 45min