Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Mousse au thon
5 min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Değerlendirme yok
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Focaccia aux tomates
40 Min
Pain toast
16h
Riz Casimir
45 Min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min
Pain tessinois
1h 50 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min