Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté lorrain
15hod. 30min
Tourte aux champignons et poulet
2h 15min
Tourte des familles au poulet
1h 55 min
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1h 45min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Tourte au roquefort
2h 15min
Tourte au poulet
2h
Quiche aux crevettes et tomates
1h 10min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3sa 5 dk
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min