![Tourte du lundi Tourte du lundi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0FE3655C-ED51-4C85-AFCF-87536864927A/Derivates/b363b428-ec4f-4029-9ab7-4ba7d4760c50.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15 min
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Tourte aux légumes et bœuf haché
1 Std. 10 Min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 godz.
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1h 45min
Riz à l'espagnole
50 分钟
Gratin au lard
2h 25 min
Feuilleté comtois
1h 5min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30 min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Tourte au poulet
2 godz.