Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30 min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 godz.
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Pâté en croûte
7h 45 min.
Pâté périgourdin
48 Std.
Tourtes au porc et champignons
1h 30 min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Tourte aux champignons et poulet
2h 15 min