Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
veya 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 400 g Mehl, und etwas mehr zum Auswallen
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Fertigstellung
- 2 Bundzwiebeln, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 380 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g Saucisse aux choux (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
veya 300 g Waadtländer Saucisson
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebel-Käsewähe
1hod. 15min
Flammkuchen
1hod. 15min
Knöpfli
50 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Flammkuchen mit Speck
40 Min
Kartoffelgratin
1h 10min
Käse-Spätzli
1h 10min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Berner Rösti
40 Min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Berner Zopf
1 godz. 45 min