Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
veya 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 400 g Mehl, und etwas mehr zum Auswallen
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Fertigstellung
- 2 Bundzwiebeln, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 380 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g Saucisse aux choux (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
veya 300 g Waadtländer Saucisson
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
Käse-Spätzli
1h 10 min
Flammkuchen mit Speck
40min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Zwiebelwähe
1h 15min
Kartoffel-Focaccia
2h 50 min
Berner Rösti
40min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min