Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Rotkohl, in Stücke (3 cm)
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsereis mit Fleisch
50 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Eier rotbraun färben
55 λεπτ.
Eier orange färben
55 λεπτ.
Eier grün färben
55 λεπτ.
Eier gelb färben
55 λεπτ.
Gulasch
3 Std.
Konfitüre mit Gelierzucker
30 Min
Ketchup
45 Min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 λεπτ.
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min