Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 260 g Weissmehl
- 20 g Olivenöl
- ¼ Würfel frische Hefe (10 g)
- ½ TL Salz
- 135 g Wasser
Formen
- etwas Weissmehl zum Auswallen
- 130 g Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 180 g Crème fraîche
- 150 g Bratspeck, in Tranchen, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 87.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flammkuchen
1h 15min
Knöpfli
50min
Älpler-Gratin
50min
Knöpfli
50min
Bündner-Spätzli
45min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Weggli
2u. 5min
Berner Zopf
1h 45min