Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser, lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
veya ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tessinerli
1 godz. 50 min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
UrDinkel Brot
11h
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Bürli mit Roggen
12 Std.
Weggli
2 godz. 5 min
Berner Rösti
40 min
Schenkeli
1 godz. 35 min
Berner Zopf
1h 45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10 min