
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
veya ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 285 kcal / 1192 kJ
- Protein
- 9 g
- Yağ
- 1 g
- Karbonhidrat
- 58 g