Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser, lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
veya ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min.
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
UrDinkel Brot
11 godz.
Bürli mit Roggen
12h
Brezel
1h 50min
Bürli mit Roggen
12h
Walliser Roggenbrot
10h
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 Min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Berner Zopf
1u. 45min