Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 150 g Weissmehl
- 120 g Wasser
- 1 g Hefe
Teig
- 400 g Wasser
- 10 g Hefe
- 100 g Weizenvollkornmehl
- 500 Weissmehl, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben
- 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1h 45min
6-Strang-Butterzopf
2hod. 35min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Weggli
2 godz. 5 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Brezel
1h 50 min
Tessinerli
1h 50 min
UrDinkel Brot
11sa