Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 150 g Weissmehl
- 120 g Wasser
- 1 g Hefe
Teig
- 400 g Wasser
- 10 g Hefe
- 100 g Weizenvollkornmehl
- 500 Weissmehl, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben
- 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Weggli
2hod. 5min
Tessinerli
1 godz. 50 min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Toastbrot
3h
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Sandwichbrot
3h
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 godz. 30 min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min
Berner Zopf
1h 45min