Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Butter, zum Einfetten
Biskuitteig
- 3 Eier
- 90 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 90 g Mehl
Japonais-Boden
- 100 g Haselnüsse, ganz
- 4 Eiweisse
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
Kirschsirup
- 30 g Zucker
- 200 g Kirsch
- 100 g Wasser
Buttercreme
- 180 g Zucker
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 3 EL Kirsch
- 10 Tropfen Lebensmittelfarbe, rot
Fertigstellung
- 40 g Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2131 kJ / 509 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 29 g
Alternatif tarifler
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Cremeschnitten
2h 25min
Bretzeli
2h 30min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1 Std. 15 Min
French Dressing
20 Min
Knöpfli
50 min
Emmentaler Meringues
2h 15min
Osterkuchen
1h 45min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min