Cihazlar ve Aksesuarlar
紅酒風味燉鯖魚
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
鯖魚 切塊(約5公分)400 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
薑 切片15 克
-
油20 克
-
洋蔥 切絲60 克
-
水150 克
-
味噌1 大匙
-
醬油1 大匙
-
紅酒150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20 g
Kalori
2458.4 kJ /
588.1 kcal
Yağ
48.6 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
9.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
減醣大作戰
11 Tarif
Tayvan
Tayvan