鷹嘴豆燉羊肩排

鷹嘴豆燉羊肩排

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    150 克
  • 橄欖油
    35 克
  • 蒜苗
    35 克
  • 薑黃粉
    1 ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ⅛ 茶匙
  • 香菜籽
    ¼ 茶匙
  • 乾燥蒔蘿
    ¼ 茶匙
  • 去骨羊肩排 切塊(約4公分)
    800 克
  • 白酒
    120 克
  • 雞高湯
    150 克
  • 罐裝鷹嘴豆 去皮
    150 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¾ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 檸檬汁
    15 克
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 47.3 g
Kalori 3452.6 kJ / 826 kcal
Yağ 51.9 g
Lif 7.4 g
Karbonhidrat 38.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...