Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 35 克 橄欖油
- 35 克 蒜苗
- 1 ½ 茶匙 薑黃粉
- ⅛ 茶匙 肉桂粉
- ¼ 茶匙 香菜籽
- ¼ 茶匙 乾燥蒔蘿
- 800 克 去骨羊肩排 ,切塊(約4公分)
- 120 克 白酒
- 150 克 雞高湯
- 150 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,去皮
- ¾ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ 茶匙 鹽
- 15 克 檸檬汁
- 1 茶匙 乾燥迷迭香
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3452.6 kJ / 826 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 38.8 g
- Yağ
- 51.9 g
- Lif
- 7.4 g