Cihazlar ve Aksesuarlar
鷹嘴豆燉羊肩排
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊(約4公分)150 克
-
橄欖油35 克
-
蒜苗35 克
-
薑黃粉1 ½ 茶匙
-
肉桂粉⅛ 茶匙
-
香菜籽¼ 茶匙
-
乾燥蒔蘿¼ 茶匙
-
去骨羊肩排 切塊(約4公分)800 克
-
白酒120 克
-
雞高湯150 克
-
罐裝鷹嘴豆 去皮150 克
-
黑胡椒粗粒¾ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁15 克
-
乾燥迷迭香1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
47.3 g
Kalori
3452.6 kJ /
826 kcal
Yağ
51.9 g
Lif
7.4 g
Karbonhidrat
38.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
吃一口薑黃
11 Tarif
Tayvan
Tayvan