薑黃烤鮮魚

薑黃烤鮮魚

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 人份

Malzemeler

醃漬
  • 白肉魚片 只取魚身
    500 克
  • 嫩薑
    80 克
  • 魚露
    40 克
  • 5 克
  • 薑黃粉
    2 茶匙
薑黃醬汁
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 小辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 20 克
  • 新鮮四季豆 切段(長約3公分)
    80 克
  • 1000 克
  • 越式米線 泡軟備用
    60 克
  • 綜合堅果 略為壓碎
    30 克
  • 大茴香 (isteğe bağlı) 只取葉子
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 27.2 g
Kalori 1436.8 kJ / 343.7 kcal
Yağ 15.2 g
Lif 1.3 g
Karbonhidrat 26.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...