Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Arroz
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de vinagre de arroz
- 15 g de azúcar
- 1000 g de agua
- 300 g de arroz de grano redondo
Nigiri sushi
- wasabi en pasta para unir el pescado
-
150 - 200
g de salmón fresco sin piel ni espinas (en lonchas de 6-12 mm de grosor y de aprox. 2,5x5 cm)
veya 100 g de lomo de atún rojo (en lonchas de 6-12 mm de grosor y de aprox. 2,5x5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 40.9 g
- Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1h 15min
Ensalada de sushi
1h
Sandwich de sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1h
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Temaki sushi
1h
Fideos yakisoba con gambas
30 min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Bombones de sushi
1h 10 min
California roll - Japón
1h
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
Maki sushi
1h