Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Protein
- 104.35 g
- Karbonhidrat
- 14.51 g
- Yağ
- 421.05 g
- Lif
- 0.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo
10min
Salmorejo para dos
45 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Calamares a la americana
50 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30 min
Salmorejo de remolacha
30 min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20 min
Pestiños andaluces
1h
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min
Poleá
15min