Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Protein
- 104.35 g
- Karbonhidrat
- 14.51 g
- Yağ
- 421.05 g
- Lif
- 0.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Salsa verde
20min
Poleá
15min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 godz. 20 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 godz. 30 min
Leche frita de chocolate
4 Std. 40 Min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Pestiños andaluces
1u.
Ajoblanco
5min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min