Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia allo yogurt
3hod.
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Knodel
1h
Panini da picnic ai tre gusti
1h 30min
Treccia alla cannella
3h 10min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Smacafam
55min
Filoncini alle olive e formaggio
1 Std. 50 Min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Pane al lardo e timo
4h 50min