Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4j
Punch terrificante
20min
Pane ragno
1h 20min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min