Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di fragole
1h 10 min
Confettura ai frutti di bosco
45 min
Confettura di mirtilli
55 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Confettura di pesche
1h 20 min
Pesche sciroppate
721h 20min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30 min
Confettura di prugne
45 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Conserva di datterini e verdure
7h
Conserva di pomodoro classica
7sa 20 dk