Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
veya 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Confettura di albicocche alla cannella
45 Min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole e arance
1 Std. 20 Min
Confettura estiva
55min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45 Min
Confettura di albicocche e zenzero
40 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min