Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
veya 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min
Confettura di cachi
55 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min
Confettura di fichi
1 Std.
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Marmellata di arance (TM5)
1h 10min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Confettura di prugne
45 Min
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 45min
Confettura di mele cotogne
1h 10min
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min