Torta alle albicocche con crumble

Torta alle albicocche con crumble

4.5 13 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 fette

Malzemeler

Pasta sablée
  • 125 g di burro a tocchetti (1 cm circa) + q.b. per imburrare
  • 125 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 125 g di mandorle pelate
  • 125 g di zucchero di canna
  • 1 uovo
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di farina di semola di grano duro rimacinata
  • 500 g di albicocche sciroppate sgocciolate e asciutte (vedere consigli)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Protein 8.8 g
Kalori 2229 kJ / 532 kcal
Yağ 30 g
Lif 4.7 g
Karbonhidrat 55.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...