Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Ravioli alla napoletana
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30 min
Gnocchi alla romana
1h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Schweizer Alpenmagronen
1h 30 min
Auberginen-Pasta
30 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond
40 min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Gnocchi di patate
1h 30 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h