Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatengnocchi mit Pesto
1hod.
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10 min
Winterlicher Flammkuchen
2hod.
Ratatouille-Lasagne
1hod. 30min
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1hod. 15min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Gnocchi alla romana
1hod.
Spinat-Cannelloni
1h 20 min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10 min