Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 Std. 45 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Schweizer Alpenmagronen
1 Std. 30 Min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Ratatouille-Lasagne
1 Std. 30 Min
Pilz-Lasagne
2h 30min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 godz. 35 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Auberginen-Pasta
30 Min
Gnocchi alla romana
1h
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min