Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 120 g de aceite de oliva
- 400 g de patatas de guarnición
- 4 huevos
-
220
g berza de hoja lisa
veya 220 g de grelos - 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 4 lomos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
- 3 dientes de ajo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1680 kJ / 521 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 8.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Merluza al vapor de almejas
30min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Merluza a la gallega
40min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Caldeirada de peixe
40min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1 godz. 5 min
Bacalao fresco con ajada
30min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Rape a la jardinera
40min