Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Giardiniera sott'aceto
721 godz. 25 min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 Min
Cetrioli sottaceto
48h 20min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 Std.
Conserva di pomodoro con olive
1 Std. 30 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Conserva di datterini e verdure
7h