Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 20.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Fegato alla veneziana
35min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min