Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 citron jaune non traité
- 160 g de chocolat blanc cassé en petits morceaux
- 80 g de crème anglaise maison (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 verre
- Kalori
- 2198 kJ / 525 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Tarte fine façon cheesecake
4h
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Mousse au caramel salé
4h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Tiramisu à la banane
12h 15 min.
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min