Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 300 g de beurre doux, (50 g de beurre ramolli et 250 g de beurre préalablement congelé en morceaux)
- 10 - 15 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat), coupés en deux
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 18.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3h 45min
Petits pains suédois
16h
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2u. 35min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au chocolat
24 Std.
Croissant
16h