![Petits pains aux raisins Petits pains aux raisins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/503BF872-83BE-4CCA-9476-855E3BE4911B/Derivates/4A571C47-C6BF-452F-A8E5-25C169DF5B5C.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1173 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au chocolat
24 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Petits pains suédois
16 godz.
Baguette viennoise
4hod. 25min
Macarons au café
24 Std.
Croissants aux pommes
16 Std. 40 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Croissant
16 godz.
Briochettes feuilletées
2h 45 min
Pâte levée feuilletée
12 godz. 30 min
Baguette tradition et baguette épi
5sa 15 dk
Brioche de Jeanne
4h 15min