Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1173 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulé brioché aux fruits confits
3 Std. 10 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Pain au chocolat
24h
Pâte levée feuilletée
12h 30min
Brioche parisienne
24h
Croissant
16 Std.
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Petits pains au chocolat
13h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h