Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dientes de ajo
- 90 g de aceite de oliva
- 75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
- 4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
- 4 pellizcos de sal
- 4 huevos medianos
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 80 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1437.5 kJ / 344 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 29.4 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Helado de frutas
5 min
Lentejas con arroz y cebolla frita (Mujadarrah) - Irán
3h
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1 Std.
Ensalada de brócoli con pomelo
15 min
Tortitas de patata
45 Min
Crema de calabaza y membrillo
30 min
Refresco de limón
5 min