Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Mehl
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Bratbutter
- 1000 g Wasser
- 2 Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Berner Rösti
40min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Bernerplatte
1 godz. 15 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Knöpfli
50 min
Emmentaler Meringues
2sa 15 dk
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Nidletäfeli
2h
Tessiner Polenta
45 Min