Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Mehl
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Bratbutter
- 1000 g Wasser
- 2 Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Kartoffelstock nature
55 dk
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 dk
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 dk
Knöpfli
50 dk
Knöpfli
50 dk
Zwiebelwähe
1h 15min
Älpler Magronen
45 dk
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 dk
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min