Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 350 g Apfelsaft
- 750 g Quitten, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
-
¼ - ½
TL Kardamom, gemahlen (isteğe bağlı)
veya ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen (isteğe bağlı) - 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 609 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Traubengelee
1h
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 godz. 5 min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5h 50min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Waldbeerenmarmelade
55 min