Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 350 g Apfelsaft
- 750 g Quitten, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
-
¼ - ½
TL Kardamom, gemahlen (isteğe bağlı)
veya ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen (isteğe bağlı) - 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 609 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribiselgelee
55 Min
Ingwersalzpaste
30min
Powidl
8h
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Traubengelee
1 Std.
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2h 20min
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2h 30min
Kürbis süß-sauer
1 Std. 25 Min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5h 50min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Heidelbeermarmelade
55 Min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10min