Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 350 g Apfelsaft
- 750 g Quitten, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
-
¼ - ½
TL Kardamom, gemahlen (isteğe bağlı)
veya ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen (isteğe bağlı) - 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 609 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5h 50min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20 min
Kürbis süß-sauer
1 Std. 25 Min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 Min
Rhabarberkuchen
50 min.
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Butternusskürbisgemüse
25 min.
Heidelbeermarmelade
55 Min
Omas Apfelkompott
20 Min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1u. 5min
Traubengelee
1h
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h