Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Marillen, getrocknet, entsteint, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 5 - 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1000 g Wasser
- 150 g Zucker
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
veya 1 EL Cranberrys, getrocknet - 1 ½ TL Salz, unjodiert
-
¼
TL Zimt, gemahlen
veya ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" (siehe Tipp) - 750 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 604 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Powidl
8h
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Kirschenchutney
1h 5min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Traubengelee
1 Std.
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Kräutersenf
336 Std. 30 Min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Zitronenmelissesirup
5 godz. 10 min