Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Marillen, getrocknet, entsteint, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 5 - 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1000 g Wasser
- 150 g Zucker
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
veya 1 EL Cranberrys, getrocknet - 1 ½ TL Salz, unjodiert
-
¼
TL Zimt, gemahlen
veya ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" (siehe Tipp) - 750 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 604 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronensalzpaste
10min
Zitronen-Ingwer-Oxymel
50 min
Traubengelee
1h
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Marillen-Karotten-Chutney
1684hod.
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6ωρ. 20 λεπτ.
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Kürbisketchup
2h 5 min
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min