Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di porro a fettine (1-2 cm)
- 380 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 fetta di speck a listarelle sottili
- 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di porri
40min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di asparagi
45 dk
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Crema di porri gratinata
50min
Porri in crema delicata
35min