Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di porro a fettine (1-2 cm)
- 380 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 fetta di speck a listarelle sottili
- 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai porri e burrata
35 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Crema di porri gratinata
50 min
Porri in crema delicata
35 min
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 Std.
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Vellutata di asparagi
45 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min