Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g di prugne, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi
veya 500 g di susine, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi - 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 205 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di fichi
1h
Confettura di fragole
1h 10 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min
Marmellata di arance (TM5)
1h 10 min
Confettura di albicocche e zenzero
40min
Confettura di pesche
1h 20 min.
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30 min.
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Composta di prugne
45 min
Confettura di albicocche
1h 30 min.
Confettura di more
45 min
Confettura di ciliegie
1h 30 min.