Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di olio di semi di arachidi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 3 acciughe fresche
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 3 tuorli a temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 8078 kJ / 1931 kcal
- Protein
- 60.2 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 187.5 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1h
Zabaione
15 Min
Fonduta
8h 20min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Bagna cauda
35 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
2h 45min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2u. 30min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 min