Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amaretti sardi
45min
Zeppole sarde
3 Std.
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Panada sarda
2h 55min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Pastella per fritti
1 Std.
Mini flan al pan di Spagna
2h 45min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Papassini sardi
8h 45min
Seadas
1 godz. 5 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Cipolline sott'olio
361h 10 min