Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Malloreddus alla campidanese
3óra
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Salsa piccante allo zenzero
30p
Anguille in umido
40p
Panada sarda
2h 55min
Polenta sarda
1h 30 min
Tiliccas sarde
2h 20min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Papassini sardi
8h 45min
Muffin cardinali
50p
Spianata sarda
7h 45min
Seadas
1 godz. 5 min