Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4150 kJ / 992 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 67.3 g
- Yağ
- 68.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Malloreddus alla campidanese
3 godz.
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Panada sarda
2h 55 min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Zeppole sarde
3 godz.
Polenta sarda
1 godz. 30 min
Tiliccas sarde
2h 20 min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min