Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4150 kJ / 992 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 67.3 g
- Yağ
- 68.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cinghiale in umido
1u. 45min
Zeppole sarde
3h
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2u. 30min
Pardulas
8h 40 min
Amaretti sardi
45min
Tiliccas sarde
2h 20min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Panada sarda
2h 55min
Cipolline sott'olio
361sa 10 dk
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min