Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di sale
- 10 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 10004 kJ / 2391 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 251 g
- Lif
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Pesche sciroppate
721h 20min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Fave al guanciale
35min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Pomodorini al naturale
1 Std.