Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 3329 kJ / 795.7 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 83.6 g
- Lif
- 83.6 g
Alternatif tarifler
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Funghetti sott'olio
721h
Ciliegie sotto spirito
1440 Std. 35 Min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min