Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 323 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Zucchine piccanti
55min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Carciofini sott'olio
721h 30min
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Conserva di pomodoro classica
7小时 20 分钟
Zucchine sott'olio
723h 15min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min