Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème safran
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 doses de safran (0,2 g / unité)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le risotto aux épinards
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 200 g d'épinards frais, détaillés en lanières
- 850 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2146 kJ / 515 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto au potiron
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Conchiglie au potiron
40 Min
Risotto chèvre-brocoli
45min