Cihazlar ve Aksesuarlar
鲫鱼赤豆汤
Hazırlık 30 dk
Toplam 13sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
红豆 至少浸泡12小时后沥干水分100 克
-
水1200 克
-
油20 克
-
大葱 切段20 克
-
姜 切片10 克
-
鲫鱼 约400克,去除内脏洗净擦干,切三段1 条
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4.7 g
Kalori
134 kJ /
32 kcal
Yağ
0.8 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
1.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
四季养生
68 Tarif
Çin
Çin