Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Milch
- 40 g Butter
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 80 g Hartweizengrieß
- 1 Ei (Kl. M)
- 750 g Holunderbeersaft
- 250 g Apfelsaft, naturtrüb
- 30 g Speisestärke
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft aufgepresst
- ½ Zimtstange
- 2 Nelken
- 2 Äpfel, geschält, in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2109 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Steckrüben-Cremesuppe
50 Min
Birnenklütje
1h 10min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 Min
Bremer Labskaus
1h 20 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Labskaus
50 Min
Steckrübenpüree
45 Min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 Min
Norddeutsches Kürbisbrot
3h 15min
Kürbisstuten
3h 30 min